Privat pleje og omsorg i eget hjem

Når en ægtefælle, forældre, et familiemedlem eller måske en ven bliver syg, har været syg i længere tid eller er døende, kan det være utrolig svært at få enderne til at mødes i hverdagen.

Så er vores privat pleje den rigtige løsning for dig.

SOS Vikar

Omsorg i eget hjem

Det kan være en svær situation, når et familiemedlem bliver ramt af sygdom som kræver ekstra pleje. Det kan være, at du er bosat langt væk, at du ikke selv har kræfter til at udføre plejen. Det er ofte hårdt følelsesmæssigt at være pårørende og derfor er overskuddet blevet mindre, eller måske ønsker du blot at have en sundhedsfaglig person med på sidelinjen.

Samtidig ved vi, at det er en tillidssag at sende medarbejdere ud – og derfor skal du kunne stole på, at medarbejderne er der, når du har brug for dem.

 

Det er vigtigt for os, at kunne gøre en kvalitetsmæssig forskel, derfor tilbyder vi dig en tæt dialog med vores konsulenter.

 

Du vil altid blive bedst muligt superviseret og informeret.

Vores kunder udtaler

I forbindelse med min fars død var SOS' hurtige og meget empatiske hjælp afgørende for, at vi kunne få ham hjem og hjulpet i hjemmet i de sidste dage. Det muliggjorde en smuk og værdig død for ham i sit eget hjem. Det er vi meget taknemlig for.

Privat kunde, Charlottelund, Sjælland

Vi ringede til SOS PRIVAT for at få en sygeplejerske ud til vores 3 årige datter om aftenen. Der blev hurtigt ringet tilbage med en løsning. Jeg fik to personer jeg mest talte med - og de kunne hurtigt huske mig og vores datter når jeg ringede - hvilket var meget betryggende og føltes personligt. [...] Sygeplejersken som kom ud var meget professionel og god til at forstå vores situation. Selvom det kun blev én aften vi brugte jeres service så var det en kæmpe forskel for vores datter. Den aften kunne hun blive liggende i sin seng og få sin medicin og sove videre bagefter. 

Privat kunde, Nykøbing Falster, Lolland-Falster 

Ved henvendelse til SOS PRIVAT fik jeg besked på, at det ikke var normalt med så kortvarig en hjælp. I var dog fleksible, og jeg fik 2 uger med hjælp fra kl. 7-8. Det var en meget stor hjælp og tryghed i en lidt presset situation. Jeg blev mødt med stor venlighed og forståelse. Jeg kan varmt anbefale SOS PRIVAT. 

Privat kunde, Karrebæksminde, Sjælland

Hvad er privat pleje?

Privat pleje er for alle, børn såvel som voksne og kræver ingen henvisning fra lægen. Privat pleje kan ydes straks, og kan fortsætte til der ikke længere er et behov. Vi finder den rette medarbejder, såvel fagligt som personligt, til plejeopgaven.

SOS PRIVAT har fokus på kendskab, nærhed og individuelle behov hos det enkelte menneske. Vi tænker ikke i begrænsninger men i livskvalitet. Vi ved, at det er en tillidssag og et stort ansvar at samarbejde omkring pleje i eget hjem. Den gensidige tillid udvikler SOS PRIVAT ved, at have en løbende dialog. Vi tager altid hensyn til den enkeltes ønsker, og arbejder med åben dialog. Dette resulterer i en kvalificeret og kompetent udvælgelse af medarbejdere til privat pleje.

Privat pleje - SOS VIKAR
Privat pleje - SOS VIKAR

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Hjælp til personlig pleje
  • Omsorg og pleje efter afsluttet hospitalsophold
    (herunder støtte til videre genoptræning).
  • Omsorg og pleje til handicappede, såvel børn som voksne.
  • Omsorg og pleje af døende. 
  • Ledsagelse udenfor hjemmet til f.eks. læge, tandlæge, optiker, ambulant behandling. Et ekstra sæt øjne (som er velbevandret i sundhedsvæsenet) kan gøre underværker.  
  • Ledsagelse til højtider; fødselsdage, fester, koncerter, arrangementer eller andet, som kan kræve en ekstra hånd. 

Specialudvalgt & veluddannede

Alle vores medarbejdere er sundhedsfagligt uddannede, og de bliver specialudvalgt til netop dit behov. Vi sørger for at finde en medarbejder, der kan yde den rette hjælp og skabe en god kemi.

Privat pleje i hjemmet - SOS VIKAR
omsorg-pleje-sundhedsfaglig-sos-vikar

Har vi ikke beskrevet dit behov?

Har vi ikke beskrevet dit behov på listen, eller har du svært ved at definere præcis hvad du ønsker, så kontakt os for en uforpligtigende snak. Vi hjælper meget gerne med en professionel afklaring, så du kan føle dig tryg. Er det ikke os, der er det rette valg, så hjælper vi dig også gerne videre. Tag det første skridt her på mail kontakt@sosprivat.dk eller telefon 5577 8204

Hvor i landet tilbyder i privat pleje?

Vi tilbyder privat pleje i hele Danmark.

Vores dedikerede service er tilgængelig overalt i landet, så du kan være sikker på, at vi altid har kompetente medarbejdere klar til at imødekomme dine behov.

ældre mand